Daisy
Δραστήριο μέλος
τώρα έχω βγάλει 18 (ΝΤΑΝ)
πάιρνω έπαινο ή ου??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανάσης Χανιά
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
OY !!!Ρε παίδες στη Β Λυκείου τώρα έχω βγάλει 18 (ΝΤΑΝ) πάιρνω έπαινο ή ου??
Στο λύκειο το άριστα είναι από 18,1 και πάνω, το 18 είναι λίαν καλώς, άρα δεν πάιρνεις αριστείο.
Αν όμως είσαι πρώτη στο τμήμα σου, παίρνεις βραβείο (άσχετα από βαθμό).
Daisy
Δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 045911
Επισκέπτης
Το κακό που έχουν είναι ότι συγκρίνουν με τους υπόλοιπους συμμαθητές σου και με το επίπεδο τους και όχι με το επίπεδο όλων των μαθητών β λυκείου , οι οποίοι είναι αυτοί με τους οποίους θα ''διαγωνιστείς'' για μια θέση στο πανεπιστήμιο. Πανελλαδικές δεν θα δώσεις μόνο εσύ και οι συμμαθητές σου , αλλά όλοι οι μελλοντικοί μαθητές γ λυκείου αν την επικράτεια, γι'αυτό λοιπόν,. ν;α μη κοιτάς να πάρεις έπαινο στο σχολείο σου, αλλά ''έπαινο'' στις Πανελλαδικές!
Daisy
Δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο αυτός είναι και ο λόγος που φέτος δεν θα πάρω γιατί ήθελα να "ξεκουραστώ" τον Ιούνιο για να τα δώσω όλα τώρα για τις Πανελλαδικές.....Έτσι έγραψα ένα ωραιότατο 15 στα θρησκ. και 12/13 Ιστορ. / ΑρχαίαΚατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να σε αποχαλούν οι έπαινοι ούτε να στεναχωριέσαι επειδή δεν κέρδισες έναν. Επειδή στο δημόσιο ελληνικό λύκειο πλέον δεν σου δίνεται εύκολα η ευκαιρία να διδαχθείς και να αποκτήσεις γενικές γνώσεις, κριτική σκέψη και αντικειμενικότητα νομίζω πως στόχος σου θα έπρεπε να είναι να γράψεις καλά στις πανελλαδικές και όχι αυτοί οι έπαινοι.
Το κακό που έχουν είναι ότι συγκρίνουν με τους υπόλοιπους συμμαθητές σου και με το επίπεδο τους και όχι με το επίπεδο όλων των μαθητών β λυκείου , οι οποίοι είναι αυτοί με τους οποίους θα ''διαγωνιστείς'' για μια θέση στο πανεπιστήμιο. Πανελλαδικές δεν θα δώσεις μόνο εσύ και οι συμμαθητές σου , αλλά όλοι οι μελλοντικοί μαθητές γ λυκείου αν την επικράτεια, γι'αυτό λοιπόν,. ν;α μη κοιτάς να πάρεις έπαινο στο σχολείο σου, αλλά ''έπαινο'' στις Πανελλαδικές!
τι να κάνουμε άλα ΟΚ
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Είναι ανάλογα το επίπεδο του σχολείου σου.. Άλλα Λύκεια για παράδειγμα δίνουν αριστεία σε βαθμούς πάνω από 17,5 ενώ άλλα πάνω από 18,5 . Έτσι τουλάχιστον γίνεται εδώ ..!
Για όλους το ίδιο δεν είναι;
Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να σε αποχαλούν οι έπαινοι ούτε να στεναχωριέσαι επειδή δεν κέρδισες έναν. Επειδή στο δημόσιο ελληνικό λύκειο πλέον δεν σου δίνεται εύκολα η ευκαιρία να διδαχθείς και να αποκτήσεις γενικές γνώσεις, κριτική σκέψη και αντικειμενικότητα νομίζω πως στόχος σου θα έπρεπε να είναι να γράψεις καλά στις πανελλαδικές και όχι αυτοί οι έπαινοι.
Έτσι.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
AntonisR21
Νεοφερμένος
Το 2010 η αδερφή μου αποφοίτηση από το λύκειο με βαθμό κοντά στο 19,
αλλά ποτέ δεν πήγε να πάρει το αριστείο από το σχολείο.Ξέρετε αν θα υπάρχει ακόμα στο σχολείο ή
αν τα πετάνε μετά από λίγους μήνες;
Σας ευχαριστώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας παρει τηλ. στο σχολειο
Δεν μπορεί να πάει στον διευθυντή/στη διευθύντρια να ρωτήσει?
Ή είναι σε άλλη πόλη?
Φαντάζομαι δεν είναι και δύσκολο να βγάλουν άλλο αντίτυπο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σίγουρα θα έχουν κράτησει έστω ένα αντίγραφοΓεια σας,
Το 2010 η αδερφή μου αποφοίτηση από το λύκειο με βαθμό κοντά στο 19,
αλλά ποτέ δεν πήγε να πάρει το αριστείο από το σχολείο.Ξέρετε αν θα υπάρχει ακόμα στο σχολείο ή
αν τα πετάνε μετά από λίγους μήνες;
Σας ευχαριστώ..
AntonisR21
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.