ASTRONIK999
Νεοφερμένος
ναι το εχω ακουσει παλι αυτο. εγω για 35 τ.μ πληρωνω 320 μονοκαι γω μόνη μου αν και ήθελα συγκάτοικο...στην Αθήνα πάλι καλά είναι τα νοίκια...η Θεσσαλονίκη είναι πανάκριβη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος
ναι το εχω ακουσει παλι αυτο. εγω για 35 τ.μ πληρωνω 320 μονο
καινούρια οικοδομή?βασικά εγώ πληρώνω 450 για 55 τ.μ!Έλεος...και είναι και μακριά απο τα παν/μια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
χμμμμ ειναι 30 ετων σπιτι αλλα σε αρκετα καλη καταστασηκαινούρια οικοδομή?βασικά εγώ πληρώνω 450 για 55 τ.μ!Έλεος...και είναι και μακριά απο τα παν/μια...
zouzoumplikos
Νεοφερμένος
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
ναι ρε φιλε. τι να κανουμε θελει ψαξιμο. εγω βασικα βολευτικα με ψυγει και κουζινα απο τον νοικιαρη. μια χαρα!!!!!!!!!@ASTRONIK999; Κι εγώ στη Θεσσαλονίκη γύρω στα 35-38 τ.μ. σε οικοδομή περίπου 20 χρονών. Άστα!
zouzoumplikos
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
δειτε τα προγραμματα εξεταστικης του καθε τμηματος...οταν τελειωσει η επαναληπτικη εξεταστικη τοτε αρχιζουν τα μαθηματα...
Δηλαδή η Β εξεταστική περίοδος?
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
χοχο πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθω
DimitraChan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.