joannaki25576
Νεοφερμένος

και είπα να μπω λιγάκι να βρω καμιά ιδέα από το internet και έτσι και πέτυχα αυτό το Forum εεε και γράφτηκα! (άκυρο αλλα είπα να το πώ!

Τελικά δεν βρήκα τπτ και θα γράψω 5-6 απλά πραγματάκια και άιντε!!!
Μου αρέσει που θα γράψουμε για δημοκρατία και μας αναγκάζουν να το γράψουμε!!!...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα γράψεις περί Δημοκρατίας, θα βάλεις μέσα τη λέξη Αθήνα και θα το εκφωνήσεις στη Θεσσαλονίκη;;; Είσαι τρελός ρε;;; Με τις πέτρες θα σε πάρουν τα καρντάσια...
Κλισέ θέματα επιπέδου Δημοτικού 1960-1980 χωρίς δοκιμιακό περιεχόμενο, οπότε ελαφρώς άστοχα. Αν σώνει και καλά ήθελα να κινηθώ στις ιδέες αυτές θα μιλούσα για την οικονομική κρίση που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους ούτε καν να επιβιώσουν με το εισόδημά τους, πόσο μάλλον ν'αποταμιεύσουν μέρος αυτού...
Miv είπα Αρχαία Αθήνα, η σημερινή Αθήνα ουδεμία σχέση έχει με την τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra17
Νεοφερμένος

Jimmy13
Νεοφερμένος

Η αποταμίευση είναι τρομερό θέμα...........
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

μπορει καποιος να με βοηθησει με τον προλογο και τον επιλογο αυτης της εκθεσεως γτ θα μου την βαλουν στο φροντιστηριο μεθαυριο..οποιος μπορει τον παρακαλω να ασχοληθει,,,ευχαριστω.
Για πρόλογο μπορείς να πεις ότι ως μαθητής και πολίτης αυτής της χώρας, θα ήθελες να καταδείξεις ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος έτσι ώστε να μπορέσεις να διευκολύνεις το έργο της Βουλής (λέμε τώρα)... Ανάπτυξέ το, βάλε και κάμποσες ωραίες φρασούλες μέσα, όπως "Νιώθουμε την ηθική και πολιτική υποχρέωση να συνεισφέρουμε ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ανθρωπότητας" ή ότι "Το νεανικό πνεύμα τολμά να ονειρεύεται και να επιζητά αλλαγή, και ακριβώς σε αυτό στοχεύουμε κι εμείς συντάσσοντας αυτή την επιστολή"... Αλλά να μη σου πω όλο τον πρόλογο...
Για επίλογο μπορείς να πεις ότι "έχουμε όλοι το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να συμμετάσχουμε ενεργά στη διακυβέρνηση του κράτους μας, προτείνοντας λύσεις και πασχίζοντας για την κοινή ευημερία. Άλλο τόσο προσδοκούμε και από το Κοινοβούλιο, το οποίο έχει λάβει την εμπιστοσύνη (πάλι λέμε τώρα...) του λαού, να μεριμνήσει για την επίλυση των προβλημάτων που προαναφέρθηκαν". Ανάπτυξέ το και αυτό, πρόσθεσε μερικές σάλτσες και είσαι ΟΚ.

εγω εβαλα πρωτα για το περιβαλλον,υστερα για την ανεργια κ την αστυφιλια
Δεν έβαλες για τα καταναγκαστικά έργα στα σχολεία;

ΝΤΙΝITSA
Νεοφερμένος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένας από την τάξη μου έγραψε για την Super League για τον ΠΑΟΚ και για τους καθηγητές και έβαλε άλλο όνομα, μετά του το τραβούσε η καθηγήτρια να το διορθώσει και παίζανε κορόιδο

georgakos
Νεοφερμένος

χωρίς παρεξήγηση

gerry1908
Νεοφερμένος

μου ειπε σημερα ο καθηγητης μου στ σχολειο για την εκθεση με σχεση την δημοκρατια και την θελει αυριο να την παραδωσουμε .σας παρακαλω θερμα οποιοσ την εχει γραψει μπορει να μου την στειλει γιατι πνιγομαι κανονικα ? ευχαριστω πολυ
dimitra17
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

dimitra17
Νεοφερμένος

-----------------------------------------
ρ παιδια εγραψα για ανεργια κ αστυφιλια γυρω στις 450 λεξ, να γραψω για αλλο ενα προβλημα ή δν ειναι απαραιτητο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Γιατί, υποχρεωτικό είναι;
Σ' εμάς τουλάχιστον ήταν.
Και όλοι εσείς που ζητούσατε βοήθεια, δεν είχατε παρά να ψάξετε στο τοπικ, έχει ένα σωρό ιδέες να πάρετε.
parmas
Νεοφερμένος

Και εγω εγραψα για την εξυγιανση του ΠΑΟΚ .. δεν θα περνουσε π δεν θα περνουσε .. τουλαχιστον εγραψα κατι π με ενδιαφερη

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τον σύγχρονο κόσμο;

miv
Επιφανές μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.