Mr. Dimy
Νεοφερμένος
Ήθελα να ρωτήσω αν έδωσε κανείς πανελληνιες ομαδα β.
Ηταν εύκολα, συγκέντωσε αρκετα μόρια;
Εγώ είμαι φέτος Γ Λυκειου ομαδα β . Τομέας ηλεκτρολογίας
Μαθημα επιλογης: μαθηματικα και στοιχεία στατιστικής
Έχω ξεκινήσει φροντιστήριο και γενικα μου φαινονται ευκολα μεχρι τώρα.
Επίσης θέλω να ρώτησω αν ξέρετε να μου πείτε πως γινονται τα μαθηματα . Ομαδα α και β ξεχωριστα ??
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moikan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Dimy
Νεοφερμένος
Σε ποιό Επαλ πας;
sotiris10
Νεοφερμένος
Mr. Dimy
Νεοφερμένος
Ολα ευκολα ειναι απο εμας εξαρτατε.... αν το κανουμε δυσκολο η ευκολο....εγω παντως εχω διαλεξη Α ομαδα....ΕΠΑΛ Β=6 Μα8ηματα..ΕΠΑΛ Α=4....Αναλογα τι θελετε ΑΕΙ η ΤΕΙ...
Ναι το ξέρω για τα μαθήματα. (εκθεση, μαθηματικά κατ., φυσική κατ., 1 επιλογης , και 2 ειδικότητας )
moikan
Νεοφερμένος
Στην Εδεσσα μενω (1 ΕΠΑΛ εχει)Μέχρι τώρα ούτε και εγώ. Όλοι όμως μου λένε συστηματικό διάβασμα μην αφήνω κενά και τέτοια.
Σε ποιό Επαλ πας;
κωνσταντινα τσ
Νεοφερμένος
vili_17
Νεοφερμένος
DexterMorgan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
για οπου θελεις μπορεις να δωσεις απο Β
αλλα πρεπει να επιλεξεις αναμεσα σε βιολογια Γενικης και Βιολογια Κατευθυνσης σα μαθημα επιλογης
Εγω ειμαι ομαδα β . Ειδικοτητα ηλεκτρολογικών εγκαταστασεων
με μαθημα επιλογης τα μαθηματικα και στοιχεία στατιστικής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
αλλα πιστευω οτι εχεις καταλαβει οτι το συστημα ειναι ελλατωματικο....
Ετσι αυτοι μου πανε σε σχολες απο ΕΠΑΛ εχουν κενα στην Γενικη παιδεια (που ουδεμια σχεση με παιδεια εχει, αλλα τελος παντων)
Και αυτοι που πανε απο ΓΕΛ εχουν κενα στα μαθηματα ειδικοτητας
γιατι, δεν εχουν κανει ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ
μικροβιολογια,
πρωτες βοηθειες,
ανατομια/φυσιολογια,
ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ
νοσηλευτικη
παθολογια
νομιζεις οτι δεν εχουν κενα σε αυτα τα μαθηματα εκεινοι????
και καποιοι αλλοι συμφοιτητες τους(τι να κανουμε) εχουν κενα στη χημεια.....
που στο κατω κατω δεν εχει καμια σχεση με την χημεια που χρησιμοποιουν στην καθημερινοτητα οι φαρμακοποιοι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.