menual
Νεοφερμένος
Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα.

07-12-21

21:36
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

07-12-21

23:19
οκ θα την κανουμε
menual
Νεοφερμένος
Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα.

09-12-21

16:22
καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις;οκ θα την κανουμε
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

09-12-21

16:33
συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις ,καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις;
την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι.
ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως.
menual
Νεοφερμένος

09-12-21

16:42
μαζι σουσυγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις ,
την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι.
ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-12-21

16:48
μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα.μαζι σου![]()
μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael
menual
Νεοφερμένος

09-12-21

16:58
ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μουμαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα.
μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-12-21

16:59
ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος.ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-12-21

21:14
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου.
View attachment 89283View attachment 89285
Συνημμένα
menual
Νεοφερμένος

09-12-21

22:08
δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-12-21

22:12
Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου .δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.