roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 276 μηνύματα.
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος
Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.
13-09-22
20:28
Ηθελα να ρωτησω επειδη ξεκιναω 1 ετος σε γεωπονικο πανεπιστημιο αν οι μαθηματικες μεθοδοι στην γεωπονια,γενικη κ ανοργανη χημεια,χημεια ειναι βατα μαθηματα.
Επειδη ειμαι 39 σε αυτα τα μαθηματα θα δυσκολευτω κ θα χρειαστω φροντιστηριο η με διαβασμα θα τα καταφερω?
Επειδη ειμαι 39 σε αυτα τα μαθηματα θα δυσκολευτω κ θα χρειαστω φροντιστηριο η με διαβασμα θα τα καταφερω?
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 276 μηνύματα.
13-09-22
21:27
Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω να σας απαντήσω γιατί είμαι σε διαφορετικό τμήμα οπότε αν θέλετε βρείτε ένα θέμαΗθελα να ρωτησω επειδη ξεκιναω 1 ετος σε γεωπονικο πανεπιστημιο αν οι μαθηματικες μεθοδοι στην γεωπονια,γενικη κ ανοργανη χημεια,χημεια ειναι βατα μαθηματα.
Που να αφορά το γεωπονικό τμήμα να ρωτήσετε εκεί
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
14-09-22
01:09
Πολύ γρήγορα απαντώ κάποια με μισό μάτι γιατί ήρθα από 7ωρο μάθημαΚαλησπέρα
Μπορεί κάποιος να λύσει τα παρακάτω ;
3) το α γιατί θέλεις στο μηχανισμό σου να μην έχεις καρβοκατιον (αρα όχι sn1) επειδή το πρωτοταγες καρβοκατιον είναι ασταθές λόγω ανεπαρκούς +Ι προς σταθεροποιηση του θετικού φορτίου.
4α) εικόνα από το ίντερνετ
Συνημμένα
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,978 μηνύματα.
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
14-09-22
11:29
Χαχαχα το έδωσα το μάθημα τώρα παει το πέρασαΠολύ γρήγορα απαντώ κάποια με μισό μάτι γιατί ήρθα από 7ωρο μάθημα
3) το α γιατί θέλεις στο μηχανισμό σου να μην έχεις καρβοκατιον (αρα όχι sn1) επειδή το πρωτοταγες καρβοκατιον είναι ασταθές λόγω ανεπαρκούς +Ι προς σταθεροποιηση του θετικού φορτίου.
4α) εικόνα από το ίντερνετ
Να σαι καλά πάντως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- nearos
- pannnos1992
- just some guy
- Theodora03
- roud
- xrisamikol
- rempelos42
- PanosBat
- kiyoshi
- spring day
- the purge