Guest 831328
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
22-09-21
18:06
Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σε αυτή την άσκηση έχω κολλήσει
ε ενταξει τωρα για το οριο της g καταλαβαινεις οτι κανει 0 καθως ο λογoς απειριζεται.. οποτε αν θες παρε περιπτωσεις..
αν το οριο της g ηταν +- απειρο τοτε το οριο της f/g =0 ατοπο
αν το οριο της g ηταν ενας πραγματικος αριθμος διαφορος του μηδενος εστω κ το οριο του λογου θα ισουται με 1/κ ατοπο
αρα το οριο της g ειναι 0 και ειναι μαλιστα αρνητικη στην ευρυτερη περιοχη γυρω απο το 0[/latex]
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 749 μηνύματα.
22-09-21
18:10
για το τελευταιο ερωτημα μπορεις να θεσεις το πηλικο f/g νεα συναρτηση h και θα χεις g(x)=f(x)/h(x) και βρισκεις αερα πατερα οτι ειναι 0
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πως ξερεις οτι υπαρχει το οριο της g και παιρνεις περιπτωσεις;
ε ενταξει τωρα για το οριο της g καταλαβαινεις οτι κανει 0 καθως ο λογoς απειριζεται.. οποτε αν θες παρε περιπτωσεις..
αν το οριο της g ηταν +- απειρο τοτε το οριο της f/g =0 ατοπο
αν το οριο της g ηταν ενας πραγματικος αριθμος διαφορος του μηδενος εστω κ το οριο του λογου θα ισουται με 1/κ ατοπο
αρα το οριο της g ειναι 0 και ειναι μαλιστα αρνητικη στην ευρυτερη περιοχη γυρω απο το 0[/latex]
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
22-09-21
18:15
μου λεει εξαρχης να δειξω οτι το οριο της g ισουται με 0 και αυτο μου ξεκαθαριζει οτι υπαρχει.. αν ηταν να το ψαξω μονος μου θα το ελεγε η εκφωνηση ,δεν εχει νοημα να βαλει οριο το οποιο δεν υπαρχει..για το τελευταιο ερωτημα μπορεις να θεσεις το πηλικο f/g νεα συναρτηση h και θα χεις g(x)=f(x)/h(x) και βρισκεις αερα πατερα οτι ειναι 0
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πως ξερεις οτι υπαρχει το οριο της g και παιρνεις περιπτωσεις;
Π.χ οπως ειχε τεθει παλαιοτερα σε πανελληνιες (επι δεσμες)
Guest 831328
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22-09-21
19:12
Εσύ από που κατάλαβες ότι με το ημχf(x) εννοεί (ημχ)f(x) και όχι ημ(χf(x))
Σοβαρά το λέω εγώ εκεί μπερδεύτηκα
Σοβαρά το λέω εγώ εκεί μπερδεύτηκα
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
22-09-21
20:26
Γυριζοντας απο το super-market ειπα να ευχαριστησω και τον @Alexandros28
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...