hehehehe
Νεοφερμένος
Η hehehehe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
25-05-21
20:40
Θα προσπαθήσω να την κάνω
Θα μπορούσες να μου στείλεις το τίτλο και το κεφάλαιο στο οποίο βρίσκεσαι για να βρω το κείμενο σε ηλεκτρονικό βιβλίο;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα μπορούσες να μου στείλεις το τίτλο και το κεφάλαιο στο οποίο βρίσκεσαι για να βρω το κείμενο σε ηλεκτρονικό βιβλίο;
hehehehe
Νεοφερμένος
Η hehehehe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
25-05-21
20:42
Β γυμνασίου Γλώσσα σχολικό βιβλίο σελίδα 100 κείμενο 1: ρινοκερίτιςΘα προσπαθήσω να την κάνω
Συγκεκριμένα κεφάλαιο 7οΒ γυμνασίου Γλώσσα σχολικό βιβλίο σελίδα 100 κείμενο 1: ρινοκερίτις
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
25-05-21
20:54
Λέγοντας "ρινοκερίτιδα" ο συγγραφέας δημιουργεί μία φανταστική μεταδοτική ασθένεια με την οποία παρομοιάζει τη κατάσταση που βρίσκονται την σήμερον ημέρα οι περισσότεροι Έλληνες (άνω τελεία) το ότι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέρασή τους. Αυτή η στάση υιοθετείται τόσο γρήγορα από όλο και περισσότερους σαν μεταδοτική ασθένεια.
(Ζητώ συγγνώμη εάν η απάντησή μου δεν είναι ικανοποιητικά καλή, ελπίζω να βοήθησα όμως)
(Ζητώ συγγνώμη εάν η απάντησή μου δεν είναι ικανοποιητικά καλή, ελπίζω να βοήθησα όμως)
hehehehe
Νεοφερμένος
25-05-21
20:56
Δεν πειράζει!! Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!Λέγοντας "ρινοκερίτιδα" ο συγγραφέας δημιουργεί μία φανταστική μεταδοτική ασθένεια με την οποία παρομοιάζει τη κατάσταση που βρίσκονται την σήμερον ημέρα οι περισσότεροι Έλληνες (άνω τελεία) το ότι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέρασή τους. Αυτή η στάση υιοθετείται τόσο γρήγορα από όλο και περισσότερους σαν μεταδοτική ασθένεια.
Καλό βράδυ!!
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
25-05-21
20:57
Επίσης!Δεν πειράζει!! Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!
Καλό βράδυ!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...