~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Οχι, αυτο ηταν παντα το λινκ. Πλακα κανουμε.
Άστο καλό, και φοβόμουνα να το ανοίξω κιόλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Για περισσότερες πληροφορίες:https://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_9/11
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό το βίντεο ήταν σταθμός στην ζωή μου.
οτι πιό σκληρό έχω δει by far
η ανθρώπινη κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
μερικές φορές ρε παιδιά, αναρωτιέμαι για το τί κακό είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος.
Τι δείχνει ακριβώς? (δεν έχω σκοπό να το δω οπότε θα ήθελα μια μικρή περιγραφή...)
το πρώτο βίντεο έχει ανθρώπινα πόδια λιωμένα, ποντίκια που σταυρόνοντα και πετσοκόβονται ζωντανά, βελόνες να εισχωρούν στα μάτια ζώων, κα
to βίντεο αυτό όμως, φαντάζει κινούμενο σχέδιο μπροστά στο βίντεο του chronis 25
παιδια οταν παταω το λινκ μου βγαζει τον ευαγγελοπουλο!!!:!:
Σωπα.
Μέχρι να το πει αυτό ο Κρις Βέροια, δεν είχα ανοίξει το λινκ. Αυτό που είδα στo πρώτο ποστ ήταν το πιο σκληρό που είχα δει... μέχρι να ανοίξω το λινκ του Χρόνη...
Επειδή με την περιέργεια που έχω μπορεί να κάνω τη μαλ***α να το ανοίξω, μπορεί να μου πει κάποιος με τί έχει σχέση το βίντεο του chronis_25?
Αν είναι τοοοοοοσο σοκαριστικό που δε μπορείτε ούτε να το πείτε δεν πειράζει...
ΧΡΟΝΗ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
ρε παιδια εγω,γιατι στο λινκ του Χρονη βλεπω εναν βλακα?αλλαξε το λινκ?
Οχι, αυτο ηταν παντα το λινκ. Πλακα κανουμε.
Άστο καλό, και φοβόμουνα να το ανοίξω κιόλας.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη Ράνια που θα την αφήσω άυπνη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που ζουν, ακόμα και μετά από αυτό το τρομακτικότατο βίντεο.
:thanks:
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
flocki-@#!@$*
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρόλα αυτά, δεν έπρεπε να το βάλεις εδώ, υπάρχουν και παιδιά 12,13 ετών που όσο να νε δε κάνει καλό να βλέπουν τέτοια πράγματα, θα μου πείς μα εγώ προειδοποίησα, ναι προειδοποίησες αλλά η περιέργεια και μόνο θα τα κάνει να θέλουν να δούν το συγκεκριμένο βίντεο.
funny
Νεοφερμένος
μόλις το δα, είναι σκληρό αλλά δε συγκρίνεται με κάποια άλλα που υπάρχουν
παρόλα αυτά, δεν έπρεπε να το βάλεις εδώ, υπάρχουν και παιδιά 12,13 ετών που όσο να νε δε κάνει καλό να βλέπουν τέτοια πράγματα, θα μου πείς μα εγώ προειδοποίησα, ναι προειδοποίησες αλλά η περιέργεια και μόνο θα τα κάνει να θέλουν να δούν το συγκεκριμένο βίντεο.
προσωπικα δεν εχω προβλημα με το να βλεπω βιντεο...
απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινονται ολα αυτα;;
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.