flocki-@#!@$*
Νεοφερμένος
https://www.greektube.org/content/view/41181/2/
Αυτο το βιντεο θα μου μεινει λεει πολλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
το πιό σοκαριστικό βίντεο που έχω δεί ποτέ ήταν ο αποκεφαλισμός ένος δημοσιογράφου απο τους ταλιμπάν.
ακόμα με στοιχιώνει η κραυγή του άτυχου ανθρώπου όταν έβαζαν το μαχαίρι...
hale
Δραστήριο μέλος
Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε, δυστυχώς!! Πάντως μερικά σημεία του βίντεο ήταν αϊδιαστικά.....ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ!!!!
https://www.greektube.org/content/view/41181/2/
Αυτο το βιντεο θα μου μεινει λεει πολλα...
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
απο την μέση και μετά γίνεται πραγματικά σοκαριστικό.
το πιό σοκαριστικό βίντεο που έχω δεί ποτέ ήταν ο αποκεφαλισμός ένος δημοσιογράφου απο τους ταλιμπάν.
ακόμα με στοιχιώνει η κραυγή του άτυχου ανθρώπου όταν έβαζαν το μαχαίρι...
εχεις λινκ?
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα χειρότερα έρχονται...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
εχεις λινκ?
οχι. σε κινητό ενός άλλου το είδα, και δέν μπόρεσα να το δώ όλο. το βλέμα μου γύρισε ασυναίσθητα.
Δε διαφωνω με το να βλεπει καποιος την πραγματικοτητα αλλα εδω ειναι φορουμ με παιδια τα οποια μπορουν να σημαδευτουν ασχημα απο τετοια βιντεο και πιστευω οτι δεν πρεπει να ποσταρουμε τετοια πραγματα.
συμφωνώ.
Τα παιδιά που πιθανόν να σημαδευτούν απο αυτά τα βίντεο,που είναι η πραγματικότητα λίγα χιλιόμετρα πέρα απο το σπίτι μας,το σχολείο μας,το φροντιστήριο μας,το fast food της γειτονιάς,τα πολυκαταστήματα,να μην δουν το βίντεο.Άλλωστε υπάρχει προειδοποίηση.Αν τύχει και το δει,νν προβληματιστεί βαθιά και να καταλάβει μερικά πράγματα...
Και τα χειρότερα έρχονται...
Δεν μπορεις να ξερεις ποσο θα σε επηρεασει απο πριν ειδικα οταν εισαι μικρος και επισης δεν εχει περιγραφη για να παρεις μια ιδεα.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο φίλος που έδωσε το βίντεο,είπε ότι το βίντεο είναι σκληρό.Άρα προειδοποιεί(και καλά κάνει).Μόλις κάνεις κλικ στο link,σε οδηγεί στη σελίδα που σου λέει αν είσαι πάνω απο 18.Άμα το παιδάκι πατήσει "ναι,είμαι" τότε έχει όλη την ευθύνη για το βίντεο που βλέπει.Δεν πίεσε κανείς απο εδώ να δει ένα παιδάκι αυτό το βίντεο.Δεν μπορεις να ξερεις ποσο θα σε επηρεασει απο πριν ειδικα οταν εισαι μικρος και επισης δεν εχει περιγραφη για να παρεις μια ιδεα.
Ο φίλος που έδωσε το βίντεο,είπε ότι το βίντεο είναι σκληρό.Άρα προειδοποιεί(και καλά κάνει).Μόλις κάνεις κλικ στο link,σε οδηγεί στη σελίδα που σου λέει αν είσαι πάνω απο 18.Άμα το παιδάκι πατήσει "ναι,είμαι" τότε έχει όλη την ευθύνη για το βίντεο που βλέπει.Δεν πίεσε κανείς απο εδώ να δει ένα παιδάκι αυτό το βίντεο.
Δε διαφωνω με αυτο αλλα η παιδικη περιεργεια ειναι ακατανικητη και φυσικα η αναγκη πολλων να δειξουν οτι ειναι "μεγαλοι", ποσοι νομιζεις δεν θα το ανοιξουν; Τεσπα δεν πειραζει...απλα πιστευω οτι πρεπει να εισαι σε μια ηλικια για να εισαι ετοιμος (και αν) να δεις τετοιες εικονες. Αν τωρα το παιδι καθεται και τα ψαχνει μονο του ειναι αλλο θεμα αλλα να του τα σερβιρεις ετσι ειναι καπως...Και προσεχε δεν αναφερομαι μονο σε αυτους που ειναι γραμμενοι στο φορουμ γιατι μπαινουν και διπλασιοι guests που μπορει να ειναι και πιο μικρα παιδια 10-11 χρονων.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι guests έχουν δει τη συζήτησή μας οπότε θα προσέχουν περισσότερο.
Ελπιζω.
Απλα να ξεκαθαρισω, ξανα, οτι ειμαι υπερ του να βγαινουν τετοια βιντεο που να δειχνουν την αληθεια απλα πιστευω τα παιδια πρεπει να τα προστατευουμε απο αυτα, θα εχουν ολη τους τη ζωη για να τα δουνε, δεν υπαρχει λογος να τα δουνε οταν εχουν ακομα την παιδικη αθωοτητα.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
εχεις λινκ?
Μουχαχαχαχαχ.
Δε βλέπω το τόσο σοκαριστικό. Έτσι είναι ο κόσμος μας, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Δεν έχει βρεθει ακόμα η χώρα του ποτέ.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.