Άνοιγμα Πανεπιστήμιων - Χειμερινό Εξάμηνο 2021

Leukosrinokeros

Νεοφερμένος

Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Εχει ανακοινωθει κ ειδικα απο τον υφυργο παιδειας τον κ. Συριγο οτι θα ανοιξουν κανονικα δια ζωσης τα πανεπιστημια. Παρολα αυτα εχω καποιους ενδοιασμους δεδομενου της πανδημιας του κορωνοιου πως θα ανοιξουμε; Περισυ με λιγοτερα κρουσματα μεινανε κλειστα. Ειναι σιγουρο το ανοιγνα ή γινεται για την ενισχυση της οικονομιας ωστε να νοικιαστουν τα σπιτια απο τους φοιτητες; Θα ηθελα καποιος να μου απαντησει αν το ανοιγμα των πανεπιστημιων ειναι σιγουρο και αν θα πρεπει να νοικιασω σπιτι . Ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Turtlestar

Νεοφερμένος

Ο Turtlestar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Και περσυ έλεγαν τα ίδια πράγματα! Φέτος ίσως είναι λίγο καλύτερα λόγω των εμβολίων! Ας ελπίσουμε να ανοίξουν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Στη θέση σου δε θα νοίκιαζα, ακόμα και άνοιγαν για κανένα δίμηνο θα έκανα κάποια συμφωνία με κάποιο ξενοδοχείο ή Airbnb για να είμαι σίγουρη ότι δε θα χάσω χρήματα.
 

Theodora03

Δραστήριο μέλος

Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.
Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σίγουρα. Σήμερα λένε έτσι κ αύριο λένε αλλιώς. Μέχρι τον Οκτώβριο κανεις δεν ξέρει πως θα είναι η κατάσταση. Πάντως όντως φέτος λόγω των εμβολίων είναι πιθανότερο να ανοίξουν
 

johnpap123

Νεοφερμένος

Ο johnpap123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.

ioanchatzip

Νεοφερμένος

Ο ioanchatzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Λέτε να ανοίξουν κανονικά τα πανεπιστήμια? Στην περίπτωση που ανοίξουν και κλείσουν ξανά η δεν ανοίξουν καθόλου, τι γίνεται με τα μαθήματα που απαιτούν εργαστήριο (ειδικά σε μια θετική επιστήμη) και με εμας τους πρωτοετείς? Μένουμε στο έλεος του Θεού?
και δυστυχώς δεν ειναι το ίδια με το αν γίνονταν από κοντά. Είναι πασάλλειμα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top