Illuminatos13
Νεοφερμένος
θεωρώντας τον εαυτό μου ως καλό μαθητή, τελευταία όταν γράφω διαγωνίσματα, ακόμα και στις εξετάσεις, αρχίζω και αγχώνομαι πολύ εύκολα,πράγμα που δε συνέβαινε πριν από 1 χρόνο.Εγώ πιστεύω πως οφείλεται εν μέρει στο πλησίασμα των Πανελληνίων εξετάσεων αλλά και στο βάρος της ''ταμπέλας του καλού μαθητή''.Θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά αν είναι δυνατό και καμία συμβουλη...
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το επίσημο ύφος αλλά έχω να πατήσω στην ιστοσελιδα καιρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Είναι λογικό να αγχώνεσαι, ο αδιάφορος σπάνια αγχώνεται. Όταν έχεις καταβάλει προσπάθειες, περιμένεις και καλή απόδοση από τον εαυτό σου. Μην μπλοκάρεσαι όμως γιατί έτσι θα πετύχεις ακριβώς το αντίθετο.
Διαβάζεις για σένα ή για τους γονείς σου; π.χ. σε αγχώνει το ότι έχουν προσδοκίες από εσένα στο σπίτι και στο σχολείο; Μην το βλέπεις σαν κακό αυτό, σημαίνει πως σε ξεχωρίζουν Προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και για λίγο άγχος μην τρελαίνεσαι. Άλλωστε είναι παραγωγικό και δεν είμαστε αναίσθητα πλάσματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το να έχεις άγχος δεν κακό, το να έχεις υπερβολικό άγχος όμως μπορεί να σε καταστρέψει... Το άγχος πιστεύω σου βγαίνει γιατί έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς ότι η χρονιά τελειώνει και όπως αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος για τον εαυτό σου, έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως θα είναι του χρόνου, τι θα αντιμετωπίσεις και τα σχετικά. Είναι απόλυτα λογικό να έχεις άγχος και αυτό δηλώνει ότι σκέφτεσαι μελλοντικά και βάζεις στόχους γιατί αν δε σε ενδιέφερε καθόλου η χρονιά που ακολουθεί δε θα το σκεφτόσουν καν ούτε θα είχες το άγχος που έχεις. Είναι καλό αλλά μην το αφήσεις να σε κυριεύσει...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
παντα αγχονομουν, αλλα οχι υπερβολικα..τωρα εχω φτασει σε σημειο να αγχωνομαι παρα πολυ ευκολα, πολλες φορες χωρις ουσιαστικο λογο..οταν αγχωνομαι τρεμω κυριολεκτικα, ιδρωνω πολυ, εχω ταχυκαρδια, δυσκολευομαι στην αναπνοη, ζαλιζομαι και πολλες φορες δε νιωθω τα ποδια μου..
Σε πρωτη φαση, ψαξε τροπους να χαλαρωσεις..και δοκιμασε να παιρνεις βαθιες αναπνοες και να προσπαθεις να ξεχνας αυτο που σε αγχωνει..
αν δε δεις αποτελεσμα, αρχισε να σκεφτεσαι το ενδεχομενο να πας σε ενα γιατρο η ακομα και να παρεις αγχολυτικα φαρμακα, αν και ΔΕ θα στο συνιστουσα..
παντως κανε οτι μπορεις για να το περιορισεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πολλες φορες τα καλοκαιρια αγχωνομαι γιατι δεν εχω αγχος!!!!!!!!!!
Irodis
Δραστήριο μέλος
προσπαθω βεβαια να χαλαρωσω αλλα τιποτα!
Να περιμένω αποτελέσματα και να βλέπω κάτι τρελά νούμερα, άστα να πάνε. Ούτε γενικό δεν μπορούσα να βγάλω με τέτοια νούμερα.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
SOFIA19
Νεοφερμένος
Για δυο πράγματα δεν πρέπει να αγχωνόμαστε
1ον για αυτά που γίνονται(γιατί όλα γίνονται για κάποιον σκοπό) και
2ον για αυτά που δεν γίνονται!!!!
Συμπέρασμα Δεν Αγχωνόμαστε με τιποτα και για τίποτα.
και αν αναλογιστούμε τις επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας όπως σωστά αναφέρει ο Mr.Crowley θα πεθάνουμε νέοι και είναι κρίμα(έχουμε ακόμη πολλά να ζήσουμε-και τα καλύτερα έπονται-θέλω να πιστεύω βέβαια-)
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για δυο πράγματα δεν πρέπει να αγχωνόμαστε
1ον για αυτά που γίνονται(γιατί όλα γίνονται για κάποιον σκοπό) και
2ον για αυτά που δεν γίνονται!!!!
Συμπέρασμα Δεν Αγχωνόμαστε με τιποτα και για τίποτα.
Κι εγώ πάντα σχεδόν το ίδιο σκέφτομαι ..''Αφού δεν μπορείς να το αλλάξεις, γιατί αγχώνεσαι''; και ''Αφού μπορείς να το αλλάξεις, γιατί αγχώνεσαι''; Οπότε, δεν αγχώνομαι..
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ πάντα σχεδόν το ίδιο σκέφτομαι ..''Αφού δεν μπορείς να το αλλάξεις, γιατί αγχώνεσαι''; και ''Αφού μπορείς να το αλλάξεις, γιατί αγχώνεσαι''; Οπότε, δεν αγχώνομαι..
ποσο τελεια λογικη????????απο εδω και περα αυτο θα σκεφτομαι και εγω....
εγω ξεπερασα το αγχος απο τοτε που πατησα το ποδαρακι μου στο λυκειο!!δεν ξερω..τι εγινε...αλλα τωρα οταν μου ερχεται το διαγωνισμα κανω σαν να ειδα το πιο φυσιολογικο πραγμα στο κοσμο...και ξερετε κατι.???οι βαθμοι μου εχουν ανεβει κατακορυφα ...(καλα οχι κατακορυφα αλλα απο κατι 16-17 πανε 19-20)αθανατο λυκειο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.