Άγχος για την Αθήνα

user2727

Νεοφερμένος

Η user2727 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Περασα στο εκπα και τον Σεπτέμβριο θα ανέβω στην αθηνα αγχώνομαι όμως για τα λεωφορεία,μετρο,τραμ κλπ.Δεν εχω ιδέα με αυτά και νομίζω ότι θα χαθώ,επίσης νιώθω ότι θα ειμαι μόνη μου και δεν θα βρω παρεα 🥲
 

smarw

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 387 μηνύματα.
Κι εγω μια απο τα ιδια:dizzy2: μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε , ειναι μεχρι να συνηθισουμε
 

Ness

Νεοφερμένος

Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Σίγουρα η μετάβαση σε μία καινούργια πόλη είναι για όλους μας μία παράξενη εμπειρία. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως. Στην αρχή προφανώς και θα χρησιμοποιήσεις χάρτες, θα ρωτήσεις για να πας σε κάποιο μέρος. Μετά όμως θα συνηθίσεις τις διαδρομές και θα γίνει πιο εύκολο. Όσον αφορά τις παρέες στον χώρο του Πανεπιστημίου θα γνωρίσετε σίγουρα νέα άτομα που θα ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα σας. Κατανοώ τον προβληματισμό αλλά θα δείτε ότι όλα θα μπουν στη σειρά τους με τον καιρό.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,380 μηνύματα.
Περασα στο εκπα και τον Σεπτέμβριο θα ανέβω στην αθηνα αγχώνομαι όμως για τα λεωφορεία,μετρο,τραμ κλπ.Δεν εχω ιδέα με αυτά και νομίζω ότι θα χαθώ,επίσης νιώθω ότι θα ειμαι μόνη μου και δεν θα βρω παρεα 🥲
Η αθηνα ειναι μια ανωνυμη αδιαφορη και ακριβη πολη διοτι της λειπει η επικοινωνια... αν εχεις μεγαλωσει σε πολη των 5-10 χιλιαδων εδω εινα πολυ διαφορετικα... αν σε πολη των 100 χιλιαδων τα ιδια ειναι και εδω . Εισαι εσυ και ο εαυτος σου.
Ειναι ομως ευκολα προσαρμόσιμη διοτι εχει τα παντα οτι χρειαζεσαι υλικως γυρω σου.... δεν εχει ομως ανθρωπους γυρω σου... δηλαδη εχει απειρους αλλα κανενα για σενα.
Καμια φορα περνω απο σταση λεωφοριου που ειναι τιγκα για διαφορους λογους και προτιθεμαι να παω τους ανθρωπους εκει που θελουν... κανενας δεν με εμπιστευεται μονο καμια κυρια των 70 και ανω.
Το μετρο ειναι ζαχαρη θα το αγαπησεις... τα λεωφορεια ειναι μεγαλο παιδεμα και το τραμ αδιαφορο ... καλο ειναι αλλα δεν παει εκει που θες.
Και ολα αυτα θελουν ωρα ..,πολυ ωρα μεταφορας... εδω χαζοδαπαναμε μιση ζωη σε μεταφορα.
Παρεες θα κανεις μονο στο πανεπιστημιο επειδη εκει θα μενεις για πολλες ωρες... μετα θα χανεσαι ...καθε μια στον προορισμο της...που μπορει να ειναι πολυ μακρια και δεν μπορεις να την ξαναδεις μες την μερα... και θα μιλας οπως τωρα μιλαμε εμεις.
Αν εισαι σαν και εμενα που μ'αρεσει να μιλαω με ανθρωπους και να λεμε αστεια θα εχεις καποιο ζορι ..αν εισαι μοναχικη ολα καλα
Καλη τυχη και καλη δυναμη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,811 μηνύματα.
Ψυχραιμία πάνω απ' όλα.

Την μετακίνηση θα την μάθεις. Στην αρχή δεν θα ξέρεις, λογικό είναι. Κατέβασε την εφαρμογή Moovit και του ΟΑΣΑ και μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον περαστικό. Για το μετρό ίσως βοηθήσει αυτό


Η παρέες θα έρθουν αρκεί να μιλάς και να μην φοβάσαι.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top