fockos
Επιφανές μέλος
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά ... σε όλους.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος εύχομαι σε όλα τα παιδιά!Αν είναι στην δημοσκόπησή σου βάλε και μια 3η επιλογή για αυτούς που δεν πάνε σχολείο ή που δεν θα πάνε (αποφοίτους) για να μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς!
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο.
Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές.
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή
Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές.
Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές!
Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή!
Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα.
fockos
Επιφανές μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά....
Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει!Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή!
Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα.
nPb
Επιφανές μέλος
Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση.
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει!
Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα;
Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ιωάννα2
- Prak
- louminis
- eukleidhs1821
- uni77
- Rene2004
- pinkheart
- Stroka
- dimlevi
- SlimShady
- Makis7
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- fretoe
- Athens2002
- PanosBat
- Unboxholics
- Vold
- Jocaste
- fockos
- MarcoReus
- KaterinaL
- Scandal
- marianna04
- suaimhneas
- Yiorgosk
- Ggpg
- Ststst02
- giannhs2001
- Greg1900
- TommyMak
- kaaaaate
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- Tommy_civil
- Γιώργος - Κόρινθος
- ChrisNoris
- Viedo
- civilian
- Mukumbura
- Thanos_D
- Memetchi
- gregory nub
- Danaoula2020
- γιω99
- nick 3484
- tymvorixos
- Φινεύς
- iminspain
- igeorgeoikonomo
- Meow
- valantis21
- charmander
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- stefan
- Pharmacist01
- J.Cameron
- T C
- Griff
- Johanna Mark
- Θανασης Α.
- Kostakis45
- Panagiotis849
- roud
- Έμμα
- PanosCh002
- fearless
- Ν.Χ.
- Αριάνα123
- American Economist
- ikigai
- panagiotis23
- Slytherin
- art1
- Nefiki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.