Kris.gr

Νεοφερμένος

Ο Κριστιανο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χαίρεται είμαι μαθητής β λυκειου .Πέρσι στην χημεια συνέβαλαν αρκετοί παράγοντες ώστε φέτος να εχω αρκετά κενά. Αρχικά δεν έδωσα το απαιτούμενο βάρος στην χημεια η καθηγήτρια ήταν λίγο αντί επαγγελματική και εγώ από προσωπική επιλογή δεν πήγαινα φροντιστήριο όπως οι συμμαθητές μου.Παρουλου που πήρα 20 στα Τετράμηνα και έγραψα 18 στις εξετάσεις εγώ έχω έλυπεις γνώσεις. Αυτό έφτασα σε θέση να το κατάλαβω καθώς τώρα στην Β λυκειου και έχοντας πάει Φροντιστήριο ανακάλυψα ότι δεν τα έχω μάθει-καταλάβει όλα σχετικά με την ανόργανα χηενια α λυκειου .Επειδή έχω σκοπό στην 3η λυκειου στις πανελλήνιες να περάσω σε υψηλοβαθμη σχολή θα σας παρακαλούσα να με διαφωτίσετε στο τι να κάνω και πως να καλύψω τα κενά μου από περσι ώστε να μην έχω κενά στην ανοργανη χημεια της γ λυκειου!!
 

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,023 μηνύματα.
Μπορείς να ζητήσεις στο φροντ να σου κάνουν κάποια ιδιαίτερα μαθήματα εκεί που έχεις κενά;
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,652 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top